Wellness Center Eve, Saint Vincent

2010

The Saint Vincent Resort project envisages the construction of the new Eve wellness center in the basement of the Grand Hotel Billia, where the old vaulted structures have been restored. By lowering the cellar floor and carrying out a series of important structural interventions, this area hosts the space dedicated to the spa. All the external areas are enhanced by improvements in the surrounding green area.

Ph. courtesy Saint Vincent Resort

This site use a Cookie to offer a better experience. Going trought the navigation you accepting to use our cookies.

more info

Web Design / Tommaso Cavallini; Web Programming / FRI-WEB; Text by / Donatella Brun, Laura Cucchi; Translation by / Richard Peace; Content / Ricardo D'Agostinho. Photos / The pictures are protected by the law of copyright and it is illegal to use them without a written permission.